REVITALISERING

Revitalisering af industribygningerOktober 2015

Bygherre: Tækker Group

Omfang: 5.200 m2

År: 2015

 

Omdannelse af tidligere industribygninger til bolig og erhverv

 

Arsenalbygningen/Tøjhuset/Randers, revitaliseringFebruar 2015

Omdannelse til boliger i det bevaringsværdige byggeri

Bygherre: Tækker Group

Ingeniører: Tækker Rådgivende ingeniører a/s

 

Læs mere om projektet her

 

Projektkonkurrence, "modelprogram" for Græse BakkebyAugust 2014

 
01
Bygherre: 
Domea
Opgaven:
udvikling af værktøj og modelprogram til bæredygtige helhedsplaner i tæt-lav bebyggelser fra 80´erne. Fremtidssikring af typologien og områderne.
Team:
LOOP architects
JJW arkitekter
MOE

 

2020 vision for Zoo og botanisk have/ GuldborsundSeptember 2012

Projektindhold:

10  års plan for "Guldborgsund zoo og botanisk have "- væksthus og følsom natur

Udførelsesår:

2012/del af Esco projekt/fyrtårnsprojekt

Bæredygtighedselementer:

Energiproduktion, design for adskillelse, biodiversitet, vand håndtering

 

LOOP har været arkitektrådgivere på et team sammen med Energimidt på ESCO fyrtårnsprojekt. Vores projekt viser transformation og re-design af Guldborgsund zoo og botanisk have.  Visionen var at styrke dette lokale samlingssted, der idag bruges af skoler som undervisnings- og aktivitetssted og som jobaktiveringssted for kommunens borgere. Dette er  et vigtigt sted for lokalsamfundet!

 

LOOP lavede et oplæg til step by step vision, hvor der fokuseres på energiproduktion, vandrensning, affald og samlende arkitektoniske løsninger, der hjælper parken mod en 2020 vision. Dette område ligger midt i byen - og er et fint stykke kultur-natur. Det nye væksthus tænkes opført i translucente polycabonat plader / C2C certificerede fra USA.

 

 

"Grønne Etablissementer"Marts 2014

PROJEKTKONKURRENCE FOR FORSVARET, AALBORG KASERNE. FASE 2 - 2. PRÆMIE

 

Om Grønne Etablissementer
Forsvarets etablissementer skal på sigt skal udvikles efter principperne i Forsvarsministeriets miljø- og naturstrategi og klima- og energistrategi. Indledningsvist udvikler og implementerer Forsvaret to pilotprojekter - de såkaldte 'Grønne Etablissementer'. Aalborg Kaserner og Almegårds Kaserne på Bornholm er udvalgt som pilotprojekter.

 

Projekterne skal understøtte innovative tiltag og samtidig skabe muligheden for et udstillingsvindue for den 'grønne' industris formåen inden for strukturer, bygninger, installationer, processer og adfærd. Formålet er at begrænse ressourceforbruget, reducere CO2-udslip og fremme bæredygtige løsninger.

 

TEAM:

MOE /totalrådgiver

Friis og Moltke A/S

LOOP architects aps

Vibeke Rønnow landskab

 

Se pdf for uddybende info.

 

Transformation og revitalisering af 70 ´er villa i Aarhus2013

Bygherre: Privat

Arkitekt: LOOP architects

Omfang: energirenovering af 160 m2

År: 2013

 

Transformationen af 70 ´er villaen i Højbjerg tager afsæt i ønsket om en gennemgribende energirenovering, en ydre transformation, komfortmæssigoptimering.Forbedring af indeklimaet sker bla. ved at skabe naturlig ventilation gennem det nye glasparti i taget. Glaspartiet gennemskærer huset og skaber  ligeledes mere dagslys i den mørkeste del af huset. Alle materialer er valgt ud fra et Cradle to Cradle mindset, og sammen med bygherren har LOOP udviklet projektet med trælister på både tag og facader /lærk.  Konceptet kan udføres med enten zink , MOSA tiles eller grønne planter/danske biotoper på facader og tag.